Julkort

Jag som tänkte göra fina julkort i år igen med Lilla G men tiden bara rann i väg så i morgon får jag gå och köpa några fina istället. Känns lite trist när vi hade köpt så fina papper.Visst är dom underbara dessa änglar!!! Men nu är dom kvar tills nästa år :-)

Ha det så gott!!

Lilla G:s smycken

En liten smyckesdesigner har fötts :-) vem vet, kanske en ny Eva Attling men med plastpärlor!!
Tyvärr så har jag sämsta kameran just nu :-( bilderna blir inge vidare. Jag vet inte vad som hänt med den...eller så är det jag som inte kan med den ;-).

Men fina smycken har hon gjort, nu ska hon göra fler och sälja, lillgumman.

Jag måste också lägga in tomten hon gjorde på Norra berget med sin pappa och den fina blomman hon gjorde till sin mormor till födelsedagspresent! En kreativ 9-åring som kan göra det mesta med papper och tejp!Ha det så gott!!!

Julmarknad

Förra helgen var det Julmarknad på Norra Berget i Sundsvall. Min syster gör jättefina smycken (http://www.annemon.biz/) och sålde förra året så då tänkte jag att det är ju roligare att stå tillsammans. Så jag skaffade mej ett eget bord bredvid henne.

När jag väl hade bestämmt mej så var det bara att börja producera, lite svårt var det faktiskt att bestämma vad jag ville göra och sälja....men till slut blev det lite stickat och sytt.Lite Ljuspåsar, jag gjorde även med röd tråd. Det är orgaza i mitten och dom lyser jättefint!!Barnmössor virkade i Freja (det syns inte på bilden men det rosa och lila är det lite glitter i, det blev super fint). Jag fodrade mössorna i fleece så de blev lite varmare.Vuxenmössor i samma garn men inte med glitter. Också dessa fodrade.Handledsvärmare med spets på. Dessa gjorde jag i Svarta Fårets raggsocksgarn.

30 m på stickor 5 1/2  v1 r   v2 3 am 1 r till önskad längd. Jag fick ut ett par på ett nystan.Varma och sköna!!!
Fina julstumpor. Broderiet är från Husqvarna kort nr: 95


Goa tomtar. Sydda med Husqvarnas tomte kit men de finns också på kort nr 135.En tomtefar och tomtemor.Mina rasta tomtar :-) 
Jag gjorde efter ett Sandnes mönster först men sen blev det lite eget. Dom är gjorda i Fritidsgarn och tovade i maskin. Skägget är gjort i Canto också detta garn från Sandnes. Problemet var att dom hade lite svårt att stå själv pga. skägget men då passade kryddburkarna från IKEA perfekt :-). Jag fyllde dom med lite godis istället för kryddor.Så här fint var mitt bord.Det var jätteroligt men såååå jättekallt!!!!!! Vi hade nog -17 på söndagen så då var det lite mindre folk. Vi hade i allafall snö och riktig julstämmning med tomtar och julmusik.

Jag kanske står nästa år. Jag sålde inte allt så jag har ju lite till start isåfall.

Ha det så gott!!!

RSS 2.0