Länge sedan

Oj vad det var länge sedan jag skrev!!! Tiden går ju så fort både våren och sommaren har rusat i väg! Men jag har inte legat på latsidan det är mer så att jag har glömt vad jag gjort, jag ska bli duktigare nu jag lovar!!!

Jag har knäppt lite kort på det jag har sytt under våren och sommaren.
Vi börjar med det finaste, en festklänning till Stora G när hon gick ur 9:an, det är 1:a gången som jag syr en balklänning och det gick faktiskt jättebra och det var roligt! och det viktigaste av allt, Stora G blev jättenöjd!!!


Min vackra dotter ♥

Nästa bild är en jogging dress jag sydde till skylten i AG Perssons härliga jogging tyger. Jag testade också Husqvarna broderiet 221 där man kan göra bokstäver lite lager på lager.Denna klänning är också sydd till skylten i ett mönster från Simpycity, tyvärr försvann det när sommarkollektionen kom men det finns säkert en massa liknade mönster. Tyget är också från AG persson och det är små broderade blommor på den.

Sen kommer ett gäng sommarklänningar till Lilla G

Detta tyg har jag haft liggandes i hyllan i evigheter och det passade ju perfekt till en solklänning :-)

Detta tyg är från Butiken, helt underbart tyg. Lilla G har använt den hela sommaren och den är tvättad massor med gånger och lika fin!

Denna är också gjord i tyg som legat i hyllan lääääänge. Mönsterna jag använt till dessa är både från Allt om Handarbete och Ottobre.

Sen blev det lite sytt till mej också :-)

En härlig västtunika i tyg med Lin i...

...och en rosa tunika, tyget är från butiken och mönstret är fån Simplicity och har nr 2616. Samma mönster använde jag till....

...denna svarta tunika. Jag maskinbroderade ett mönster lite snett över och det blev jättebra.

Och till sist, ett par omlottbyxor. Jättesköna när det är varm ute!!!!


Jag har nog fått med det mesta nu. Jag ska sätta in det stickade också men det får bli en annan dag. Jag är snart klar med duettekoftan, jag har bara kanten kvar. Den andra koftan som jag stickar i Bommix från Hjertgarn har jag också bara kannten kvar, varför är det så tråkigt med kanter och att sy ihop??

Ska nog passa på och göra det nu när det bara regnar ute, kanske båda är klar i morrgon :-)

Ha det så gott!!!RSS 2.0